Plaisier - Aanleg & Montage van kabels en leidingen
Ons bedrijf is in 1979 opgericht door de heer Plaisier. Aanvankelijk verrichtten wij werkzaamheden voor het waterleidingbedrijf. Niet veel later breidden onze werkzaamheden zich uit met het aanleggen van gasleidingen. Vanaf 1990 hebben wij samengewerkt met een kabellegbedrijf. Zo onstond de mogelijkheid om de aanleg van kabels en leidingen gecombineerd uit te voeren. Deze samenwerking heeft geleid tot een overname van een gedeelte van dit kabellegbedrijf. Hieruit is in 1994 Plaisier Las en Montage B.V. ontstaan.

Onze directeur, Piet Plaisier is 13 september 2003 overleden. Hier leest u een In Memoriam.

Daarna is Annemiek Plaisier-Hoogland onze directeur geworden. Zij heeft het bedrijf in 2012 verkocht aan A. Hak Beheer B.V., waarbij de dagelijkse leiding in handen was van Anneriet Hoogland. Medio 2016 heeft zij de aandelen teruggekocht, sindsien gaat Plaisier B.V. weer zelfstandig verder.

Wij houden ons bezig met het gecombineerd aanleggen en monteren van kabels en leidingen binnen de GWW-sector. Naast energie-, waterleiding-, telecom- en kabeltelevisiebedrijven, behoren ook waterschappen en gemeentes tot onze opdrachtgevers. De werkzaamheden voeren wij uit in het noordelijke deel van Noord Holland. Daarnaast zijn wij een erkend elektrotechnisch installatiebedrijf. Deze tak van het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met de energie- en watervoorzieningen op bouwterreinen. Kijkt u hier voor onze specialiteiten, zoals spiegellassen en digitaal inmeten.

 

 

 

Aanleg en montage van kabels en leidingen    Aanleg en montage van kabels en leidingen